Bosbus 2016

Pak op zon- en feestdagen de elektrische hop on-hop off Bosbus 
en verken het Amsterdamse Bos!

Bosbus 2016 (nieuw & elektrisch)
De nieuwe elektrische Bosbus rijdt elke zon- en feestdag van 27 maart (1e Paasdag) t/m 30 oktober 2016 door het Amsterdamse Bos. Bij iedere busstop kun je een ander deel van het Amsterdamse Bos en de attracties verkennen. Het Amsterdamse Bos is groot: 3x groter dan Central Park in New York, ofwel 2 bij 5 kilometer. Dat betekent bijvoorbeeld dat je met kleine kinderen niet even van De Boswinkel naar de Geitenboerderij wandelt: heen en terug is dat meer dan 7 km.

Bij afsluiting bosbaan (ook op zaterdag beschikbaar)
Ook op de zaterdag tijdens de afsluiting van de bosbaan rijd de Bosbus. Deze start bij De Boswinkel en rijdt via 4 haltes naar Boerderij Meerzicht. U kunt na het nuttigen van een pannenkoek of een drankje ook weer opstappen om weer terug te keren naar het begin van het Amsterdamse bos.

Hop on-hop off
Het Amsterdamse Bos biedt daarom nu de mogelijkheid om (tijdens de wandeling) op de elektrische hop on – hop off Bosbus te stappen. De Bosbus rijdt over een breed fietspad door het groen langs karakteristieke attracties, waaronder de kinderbaden.

De route
De Bosbus start bij De Boswinkel en rijdt via 5 haltes naar het eindpunt, de Geitenboerderij. Vanaf daar rijdt de Bosbus dezelfde route terug richting De Boswinkel. De tussenliggende haltes zijn: het Klein Kinderbad, Paviljoen Chez Favié, het Openluchttheater, Pannenkoekenboerderij Meerzicht en Groot Kinderbad.

Kosten
Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. Een enkele rit kost € 2,- per persoon. Een dagkaart kost € 5,-. Een enkeltje familieticket (2x volw., 3x kind 5 t/m 12 jaar) kost € 6,50. Een seizoenspas (30 dagen geldig) kost € 30,-.

Lees meer op de Website of Facebook van de gemeente Amsterdam
Share by: